top of page

Matjessallad

Uppdaterat: 31 mars

En lättgjord sallad med matjessill som passar perfekt på buffébordet eller som en förrätt på en bit knäckebröd eller fröknäcke. Går att förbereda 1-2 dgr innan servering.


Matjesallad

Ingredienser:

  • 1 burk matjessill

  • 1/2 dl majonnäs (Recept här)

  • 1 dl fet grekisk yoghurt

  • 1/2 finhackad dill

  • 1 dl hackad purjolök

  • 1/2 finhackad rödlök

  • 2 msk kaviar

Tillagning:

  1. Gör majonnäsen och lägg 1/2 dl i en bunke. Resterande förvaras i burk med lock i kylen.

  2. Tillsätt matjessillen skuren i bitar och rör ihop med övriga ingredienser.

  3. Förvara i en burk med lock i kylskåpet fram till servering.




Kommentarer


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page