top of page

Stekt lever med lök och grönkål

Uppdaterat: 18 feb. 2024

Lever är bland det nyttigaste man kan tillaga, och något vi äter varje vecka.



Ingredienser:

  • En bit ungnötlever

  • 1-2 st gula lökar

  • grönkål

  • smör/ghee till stekning

  • lite salt och peppar


Tillagning:

  1. Skölj levern i kallt vatten

  2. Låt den ligga i kallt vatten ett par timmar eller över natten

  3. Skär bort hinnan och skär upp den i mindre bitar

  4. Stek den tillsammans med grovt hackat lök

  5. Vänd ner grönkål mot slutet

  6. salt och peppar efter smak

  7. (Vill man ha lite krämigare konsistens så kan man tillsätta lite kokosmjölk alt. fet grädde. Det är en smaksak)

Kommentarer


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page