top of page

Semmelkladdkaka. En len kladdkaka med smak av kardemumma. Helt utan gluten, laktos eller vitt socker.

Uppdaterat: 27 feb.



ree

Ingredienser:

  • 5-8 hackade och urkärnade dadlar (beroende på hur sött man vill ha)

  • 3 ägg

  • 0,5 dl MCT-olja

  • 2 dl mandelmjöl

  • 2 tsk vaniljpulver

  • 1 tsk bakpulver

  • 2 tsk kardemumma

  • en nypa salt


Tillagning:

  1. Mixa alla ingredienser

  2. Bred ut i bakplåtsklädd alt. smord form

  3. In i ugn 175 grader ca 15-20 min beroende på ugn

  4. Den är färdiggräddad när den är lite fastare i ytterkanterna och lite kladdigare i mitten

  5. Servera med valfri grädde

Kommentarer


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page