top of page

Reese's

Uppdaterat: 4 feb. 2024

Reese's peanut butter cups är goda men är också enkla att göra själv. Här kommer några riktigt goda recept på hemmagjord Reese's, helt utan socker och tillsatser.


Hemgjorda Reeses

Klassisk Reese's

Ingredienser

100g Mörk choklad, 92% (eko)

50g Kakaosmör (eko)

1 tsk Gelatinpulver (eko)

2 msk Jordnötssmör

2 msk Hasselnötskräm


Tillagning

  • Smält chokladen i vattenbad och häll sedan hälften av chokladen i små formar

  • Ställ in i kylskåpet och låt svalna

  • Ta ut ur kylskåpet och bre på en liten klick jordnötssmör och hasselnötskräm

  • Häll på resten av chokladen och ställ in i kylskåp



Mandel & Hallon

Ingredienser

100g Mörk choklad, 92% (eko)

50g Kakaosmör (eko)

50 g Frysta hallon (eko)

1 tsk Gelatinpulver (eko)

2 msk Mandelsmör


Tillagning

  • Smält chokladen i vattenbad och häll sedan hälften av chokladen i små formar

  • Ställ in i kylskåpet och låt svalna

  • Koka ihop hallon och gelatin i en kastrull och låt svalna

  • Ta ut ur kylskåpet och bre på en liten klick hallonsylt och mandelsmör

  • Häll på resten av chokladen och ställ in i kylskåp



Hasselnöt & Hallon

Ingredienser

100g Mörk choklad, 92% (eko)

50g Kakaosmör (eko)

50 g Frysta hallon (eko)

1 tsk Gelatinpulver (eko)

2 msk Hasselnötskräm


Tillagning

  • Smält chokladen i vattenbad och häll sedan hälften av chokladen i små formar

  • Ställ in i kylskåpet och låt svalna

  • Koka ihop hallon och gelatin i en kastrull och låt svalna

  • Ta ut ur kylskåpet och bre på en liten klick hallonsylt och hasselnötskräm

  • Häll på resten av chokladen och ställ in i kylskåp



Kommentarer


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page