top of page

Örtkrydda

Uppdaterat: 13 apr. 2024

Det är både kul och lyxigt med egengjorda kryddblandningar! De är jättegoda att använda till dipp, dressingar, och att strössla över ugnsrostade rotfrukter.


Blandade örter och lök på plåt

Att göra egna örtkryddor är lätt som en plätt. Det är dessutom en superkul syssla och blir mycket godare och nyttigare än de du köper i butik. Tillsätter du salt så har du även ett eget örtsalt!


Ingredienser

Här är det bara att blanda örter efter fantasi och smak.


Tillagning

1. Hacka de örter du vill använda i din krydda.

2. Torka i ugnen på 50 grader i ca en timme.

3. Mixa sedan ihop allt och förvara i en burk med lock




Kommentarer


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page