Kokospannacotta
- Ulrika H. Andersson

- 5 apr. 2023
- 1 min läsning
Uppdaterat: 19 mars 2024
Den här desserten är svår att misslyckas med. Det är en jättegod och len pannacotta med smak av kokos, som man kan servera med vilken bär eller frukt som helst. Jag tycker att det är jättegott med mango som har fått marinera en stund i lite pressad lime. Den kan förberedas ett par dagar innan servering. (4 portioner)

Ingredienser:
1 pkt kokosmjölk. Jag brukar använda Coop ekologisk 330 ml
1 tsk vaniljpulver
1,5 tsk gelatinpulver
1 msk honung, men kan uteslutas
Tillagning:
Häll kokosmjölken i en kastrull
Tillsätt gelatinpulver, vaniljpulver & honung
Koka upp allt under vispning
Häll upp i små glas/skålar & ställ in i kylen för att stelna. (ca 3-4 timmar)
Servera med valfri frukt eller bär



Kommentarer