top of page

Kokospannacotta

Uppdaterat: 19 mars 2024

Den här desserten är svår att misslyckas med. Det är en jättegod och len pannacotta med smak av kokos, som man kan servera med vilken bär eller frukt som helst. Jag tycker att det är jättegott med mango som har fått marinera en stund i lite pressad lime. Den kan förberedas ett par dagar innan servering. (4 portioner)


kokospannacotta serverad med mango

Ingredienser:

  • 1 pkt kokosmjölk. Jag brukar använda Coop ekologisk 330 ml

  • 1 tsk vaniljpulver

  • 1,5 tsk gelatinpulver

  • 1 msk honung, men kan uteslutas


Tillagning:

  1. Häll kokosmjölken i en kastrull

  2. Tillsätt gelatinpulver, vaniljpulver & honung

  3. Koka upp allt under vispning

  4. Häll upp i små glas/skålar & ställ in i kylen för att stelna. (ca 3-4 timmar)

  5. Servera med valfri frukt eller bär

Kommentarer


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page