top of page

Gräddfilspannacotta med jordgubbar och rabarber.

Uppdaterat: 5 aug. 2024

Det här är en fräsch pannacotta med gräddfil som du bara måste testa. Otroligt gott med jordgubb -& rabarberkompott, men kan såklart serveras med valfria bär. Tycker det är roligt att gömma rabarberkompott i botten för att överraska gästerna men även gott att varva kompott med pannacotta.


Receptet är för 4 portioner. Socker och glutenfri.



ree

Ingredienser:


Tillagning:

  1. Koka upp grädde med vaniljpulver

  2. Dra av från plattan när det börjar bubbla,

  3. Rör i gelatinpulver

  4. Blanda i gräddfil

  5. Ställ åt sidan


Rabarber- och jordgubbskompott:

  1. Skiva rabarberstjälkarna och koka ihop med skivade jordgubbar tills de blir mjuka


Montering:

  1. Häll 1/2 av rabarberkompotten i botten av serveringsskålen

  2. Häll över pannacottan

  3. Ställ in i kylen ett par timmar innan servering

  4. Dekorera med jordgubbar och resterande rabarberkompott




Kommentarer


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page