top of page

Kesoplättar med smörstekt banan och kiwi

Uppdaterat: 14 apr. 2024

Kesoplättar är perfekt som frukost, mellanmål eller lunch. Här serverar vi det med smörstekt banan och kiwi, men det är jättegott med vilken topping som helst. Prova gärna med lite kanel och en klick fet yoghurt, det är också en perfekt kombo! 2 portioner.


kesoplättar med smörstekt banan och kiwi på tallrik

Ingredienser

  • 2 ägg

  • 2 dl keso

  • 1 msk fiberhusk

  • Lite salt

  • Smör eller ghee till stekning


Tillagning:

  1. Rör ihop alla ingredienser

  2. Stek på medelhög värme

  3. Vänd när ytan stelnat lite

  4. Servera med valfritt tillbehör


Comments


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page