top of page

Glutenfri tårtbotten med smak av citron.

En saftig och hållfast tårtbotten som även är perfekt att använda som bas till mindre bakverk. Fri från gluten och vitt socker.

Här har jag stansat ut små kycklingar som ska bli påskbakelser.


ree

Ingredienser:

  • 4 ägg

  • 1/2 dl lönnsirap

  • 1/2 dl kokosolja

  • Zest och juice från 1 citron

  • 1 1/2 dl mandelmjöl

  • 1 tsk vaniljpulver

  • 1 tsk bakpulver


Tillagning:

  1. Vispa ihop ägg, lönnsirap kokosolja och citronsaft

  2. Rör i citronzest, mandelmjöl, vaniljpulver och bakpulver

  3. Bred ut i bakplåtsklädd alt. smord form

  4. In i ugn på 175 grader ca 20 min beroende på ugn

  5. Låt svalna

Comments


HÄLSOKLUBB

Följ oss på sociala medier

  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Informationen som tillhandahålls på den här sidan är inte avsedd för att ersätta professionell medicinsk rådgivning och sjukvård. Rådgör alltid med din läkare eller hälsocoach innan du gör några större förändringar i din livsstil. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kosthållning.

© HÄLSOKLUBB – All rights reserved 2025

bottom of page